maanantai 12. lokakuuta 2015

L'Oréal Pro Fiber - pitkäkestoisesti korjaava hiustenhoitosarja (sisältää tarjouksen)

Viime blogiteksti käsitteli hiukan syvällisemmin mm. onnellisuutta ja arjen ajanhallintaa. Toivottavasti mahdollisimman moni luki tekstin ja sai siitä oivalluksia omaan elämäänsä, tai ehkä myös konkreettisia työkaluja ajanhallintaansa. Jottei blogi menisi kuitenkaan liian "vakavaksi", niin tällä kertaa vuorossa on vähän kevyempää luettavaa hiusmaailman puolelta. Vuorossa siis esittely uudesta hiustenhoitosarjastamme, Pro Fiberista. Tekstin lopusta löydät myös tarjouksen, joka kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi!

Mikä Pro fiber?

Pro fiber on L'Oréal Professionnel'in ensimmäinen pitkäkestoisesti hiuksia korjaava hiustenhoitosarja, jonka vaikutus voidaan uudelleenaktivoida kotona kotihoitotuotteilla. Hoitotuotteet suojaavat, korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksia, sekä sopivat kaikille vauroituneille hiuksille. Pro Fiber -sarja koostuu kolmesta tasosta hiusten vahingoittumisasteen mukaan:

Rectify - Hieman vaurioituneille hiuksille
Restore - Vaurioituneille hiuksille
Reconstruct - Erittäin vaurioituneille hiuksille

Pro Fiber -tuoteperhe

Pro Fiber on selektiivinen hoitosarja, mikä tarkoittaa sitä että tuotteita saa vain rajoitetuista paikoista, yhteensä vain sadasta L'Oréal Professionnel -kampaamosta Suomessa. Tällä hetkellä meidän liikkeemme on Ylivieskassa ainut kampaamo, josta Pro Fiber -kampaamohoito sekä kotihoitotuotteet on saatavilla. Näitä tuotteita et siis markettien hyllyiltä löydä.

APTYL 100 -teknologia

Kaikki L'Oréal Professionnel'in tuotteet ja kampaamopalvelut perustuvat innovatiivisiin teknologioihin. Pro Fiber sisältää ainutlaatuisen APTYL 100 -kaksoismolekyylin, jonka ansiosta kampaamossa tehty hoito voidaan uudelleen aktivoida kotona sarjan kotihoitotuotteilla. Aminosilane vaikuttaa hiuksen sisällä jälleenrakentaen kuitukerrosta ja vahvistaen hiusta, samalla kun kationinen polymeeri vahvistaa ja korjaa pinnalta, antaen hiuksille pehmeyttä ja joustavuutta. Alla video, jossa kerrotaan lisää APTYL 100:n toimintamekanismista:


Kaikki alkaa kampaamossa

Pro Fiber on kolmivaiheinen hoito, joka aloitetaan kampaamossa. Ensimmäisessä vaiheessa kampaaja diagnosoi hoidettavien hiusten vaurioituneisuuden tason, jonka jälkeen hiuksiin valitaan niille soveltuva Pro Fiber -hoito. Hoito aloitetaan pesemällä hiukset valitulla shampoolla, joka valmistaa hiukset vastaanottamaan hoitovaikutuksen. Shampoopesun jälkeen hiusten pituuksiin ja latvoihin levitetään ensin valittu syvähoito, jonka vaikuttavat ainesosat antavat kirkkautta ja pehmeyttä, ja sen päälle hoidon aktivoiva APTYL 100 -tehohoito, joka antaa hiuksille jälleenrakentavuutta sekä vahvuutta. Pesun jälkeen hoito viimeistellään vielä valitulla lämpösuojan antavalla hiuksiin jätettävällä hoidolla, joka tuo hiuksiin kirkkautta ja kiiltoa.

Toisessa vaiheessa hoitoa jatketaan kotona ylläpitämällä sitä kampaajan suosittelemilla Pro Fiber -kotihoitotuotteilla. Shampoo uudelleenaktivoi kampaamohoidon pitämällä APTYL 100 -tehohoidon vaikutuksen hiuksissa jopa neljän shampoopesun jälkeen. Saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, käytä shampoopesun jälkeen vielä poishuuhdeltavaa Pro Fiber -hoitoainetta tai hiusnaamiota, sekä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Kolmannessa vaiheessa hoitoa jatketaan edelleen kotona, suorittamalla APTYL 100 -lataus. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että joka neljännen shampoopesun jälkeen hiusten pituuksiin ja latvoihin laitetaan Re-Charge APTYL 100 -tehohoitotuubi, joka uudelleenaktivoi kampaamohoidon kotona. Näin tehtynä kotihoito ylläpitää ensimmäistä kampaamohoitoa jopa kuusi viikkoa, jonka jälkeen hoito on hyvä uusia kampaamossa. Sen jälkeen hoitoa voi taas halutessaan jatkaa kotona, hoitovaikutuksen säilyessä hiuksissa äärettömästi.

Re-Charge -tehohoitopakkaus sisältää 6 APTYL 100 -tuubia, jotka riittävät kuuden viikon kotihoitojaksoon.

Mitä maksaa ja millaisia käyttökokemuksia?

Itse olen päässyt käyttämään kampaamon puolella työskennellessäni Pro Fiberia, ja täytyy todeta että varsinkin vaalennuksien / raidoituksien yhteydessä käytettynä Pro Fiber on kyllä ihan ehdoton! Normaalisti vaalennuksen jälkeen hius voi tuntua nihkeältä, karhealta ja menettää kiiltoaan, mutta Pro Fiber -hoidon jälkeen hiukset suorastaan heräävät eloon, ne tuntuvat pehmeiltä ja kiiltävät, sekä muotoilu on helpompaa. Toki hoito tuo mahtavat tulokset hiuksiin vaikka niitä ei vaalennettaisikaan, mutta itse olen huomannut hoidosta saatavan valtavan avun juuri vaalennuksien jälkeen. Myös asiakkaat jotka ovat jatkaneet hoitoa kotona, ovat kertoneet kuinka hyvin hoito pysyy hiuksissa ja hiukset tuntuvat vielä usean shampoopesun jälkeen hoidetuilta.

No entäs se hinta? Meidän liikkeessä pelkän Pro Fiber -hoitokäsittelyn hinta on 35€, ja esimerkiksi hiusten leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä tehtynä vain 15€. Kotihoitotuotteet maksavat 22-26€. Eli kyseessä ei siis ole mikään maltaita maksava hoito, johon vain harvoilla on varaa. Pro Fiber on kaikille, jotka haluavat pitää hiuksensa parhaassa mahdollisessa kunnossa myös kampaamokäyntien välillä.

Pro Fiber -shampoo veloituksetta hoidon yhteydessä? Kyllä kiitos!

Kuten otsikkokin kertoo, nyt sinulla on mahdollisuus saada Pro Fiber -shampoo kotihoitoon veloituksetta kun ostat kampaamossa tehtävän Pro Fiber -hoitokäsittelyn! Toimi näin:

  • Siirry osoitteeseen: www.profiberhair.com
  • Tee hiusdiagnoosi, jonka jälkeen saat sähköpostiisi lahjakortin
  • Varaa meille oma aikasi Pro Fiber -hoitokäsittelyyn
  • Ota lahjakortista screen shot tai tulosta se, ja ota se mukaasi kun tulet Pro Fiber -hoitokäsittelyyn
  • Lahjakortti oikeuttaa sinut saamaan veloituksetta 1kpl Pro Fiber -shampoon hoitokäsittelyn yhteydessä
  • Voimassa 31.12.2015 asti

Lahjakortteja on rajoitettu määrä, joten nyt pikaisesti tekemään oma hiusdiagnoosisi, ja varaamaan aika Pro Fiber -hoitokäsittelyyn, p. 08- 423 560.


- Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti